slide show

Trunk or treat

Den här veckan har varit väldigt braaa!! Vaknade i söndags efter en natt i Bonnies rum med pratande dockor och skällande leksakshundar haha hon hade tydligen stängt av allt innan hon for också så alla leksaker måste slått på sig själv haha tyckte det var lite kul! Söndag morgon for vi till Mollys kyrka som var sååå cool!! Allt var på en skärm och det var mer som en konsert och sen killen som pratade var mer som en stand up grej! Han var så rolig!! Så det blev inte som alla andra söndagmornar då jag mest försöker hålla mig vaken haha!

I tisdags jobbade vi mest på våra utklädnader och bilen till trunk or treat! nej inte trick or treat, det är trunk haha! Det är en grej vår kyrka har för barnen där man klär ut sig själv och sin bil, därav "trunk" som iallafall var igår! Så direkt efter skolan for jag hem och gjorde mig iordning och sedan for vi dit och var där hela kvällen, gav godis och sockervadd till barn! Fick såå mycket komplimanger för min utklädnad och smink så det var kul:'-)

Idag efter skolan tog jag min dagliga nap haha och sedan har jag faktiskt städat toaletten, mitt rum och tvättat! DET BEHÖVDES! Är lite annorlunda när man inte har någon som klagar och tjatar på att jag måste städa eller går in i mitt rum (haha ping mammi😘😘) så idag tog jag tag i det!

Imorgon är det fredag och jag ska på tryouts för tennis (HAHAH JAG VET JAG SKA SPELA EN SPORT???? Vad händish???) så jag är nervösssss! Men det blir nog bra, sedan är det det footballs seasons last homegame! Mitt sista High school football game någonsin, fakiskt sorgligt!! Det är så kuul

USA 16/17 | |
#1 - - Farmor:

Vilka underbara bilder, det är en stor upplevelse allt detta kan jag förstå. Ha en fortsatt trevlig helg!
Kramar 😊❤

Svar: Jaa det är det verkligen! Hoppas du också får en jättebra helg Farmor😊 kraaam❤️❤️
sannahnilssons.blogg.se

Upp
.image { border: none; padding:5px; margin: 0px 6px 6px 0px; }