slide show

MAKEUP FOR PROM

I helgen när Misty var här så övade vi som sagt vad vi ska göra med sminket för prom som är i helgen. Jag har gjort den här sminkningen innan men den var lite mörkare blå, vilket jag inte riktigt tyckte passade till min klänning som jag ska ha. Så jag blandade in lite grönt och valde en annan blå färg. Blev riktigt nöjd och tror det kommer bli super till min klänning! 
 
I måndags blev de en lugn kväll, jag sov mest haha. Blev en 3 timmars nap på eftermiddagen och sedan var kvällen rätt förstörd haha. Så kan det gå! Igår var det desto mer aktivitet, Chris och Chel for och hämtade Chris systerdotter som hängde med oss hela kvällen, hon är typ ett år och jättesöt! Rätt svårflörtad dock haha, spenderade typ hela kvällen med att försöka få henne att skratta och efter några timmar så fick jag iallafall ett leende haha! Vi for iallafall först och kollade på Jonathans baseball olch sedana efter det så spelade Eric softball med sin kyrka! Sen for vi och hem och åt också gick jag och la mig för klolckan var runt 10 haha! Det var kul iallafall! 
 
Idag har också varit lugnt, vi har ett schema den här veckan som gör en såååå trööött! Har bara 3 lektioner istället för 4 men de alla är 2 timmar och 10 min... Vilket suger och gör att jag känner mig som en zombie när jag kom hem! Så även ikväll blev lugnt, jag har målat naglarna och duschat typ, sett lite 13 reasons why men det är väl typ det haha! Ska gå och lägga mig snart så godnatt på er! Kraaaam!!
USA 16/17 | |
#1 - - Mami:

Ha så underbart på balen💖😍💖älskar dig❤️❤️❤️

Svar: Älskar dig!!<3<3
sannahnilssons.blogg.se

Upp
.image { border: none; padding:5px; margin: 0px 6px 6px 0px; }