slide show

PRIS FÖR SÄMSTA UPPDATERINGEN

Ojj, har ni glömt mig? Mest troligt inte men man vet ju aldrig! Känns som att en gång i månaden har blivit min thing, haha tyvärr...
 
Så vad har jag gjort den senaste månaden, ja det undrar jag också! Tiden har fortsatt gått så himla snabbt så jag hinner inte ens med! Baseball och softball säsongen är iallafall i full gång så det spenderas en hel del tid med att kolla på det, vilket är ändå helt ok kul! Måste jju faktiskt säga att softball är roligare att kolla på dock! Men även baseball har blivit roligare nu när jag fattar vad det är som händer! Haha kan ju vara en fördel liksom.
 
Spring Break var iallafall superbra! Var ju egentligen tänkt att vi skulle fara till Atlanta hela veckan, men det blev bara helgen vilket blev bra det med! Var superkul iallafall!
 
Vi har fått vara hemma rätt mycket för dåligt väder också, töntiga Amerikanare som ställer in allt för lite regn tänker ni, med all rätt för det tänkte jag också första gången jag såg det "snöa" här och alla fick panik. MEN tornado säsongen är här och jag är helt ärlig när jag säger att stormarna är helt sjuuuka!!! Bland det värsta jag sett och då har jag ändå cyklat till skolan i snöstorm en och annan gång.
 
Får annars höra typ varje gång jag träffar någon ny person att de tror att jag är härifrån för att jag har så mcyket söderdialekt på min engelska... Vet inte om jag tar det som en komplimang men jag skyller iallafall allt på mina kära värdföräldrar!
 
Påsk var ju även förra veckan. Tyvärr inget påsklov här men Fredag och i måndags var vi iallafall lediga! Det har varit superkul att fira påsk här! Mycket tid har spenderats i kyrkan vilket var väntat, det är ju det vi firar det för egentligen liksom. Även fast jag själv aldrig riktigt haft någon koll på det så var det kul att få uppleva deras påsk här! Fick två hela korgar med godis så det snålar de inte med här häller. Lärde även alla hur man blåser ägg och målar dem, för här gör det ju tydligen inte det, ingen hade ens hört talas om det? De kokar bara äggen, målar på dem och sedan tar de av skalet och äter dem? Man får ju måla många på det viset, men tråkigt att inte kunna ha kvar kan ju jag tycka. Det var kul iallafall, de var duktiga!!
 
I veckan har det varit mycket fix inför prom som är nästa lördag iallafall. Har jag ens sagt att jag köpt min klänning? Vet ej, men de flesta vet nog att det är gjort iallafall. Är lite stolt att den inte är svart och tror att anledningen att jag gillar den så mycket är för att den påminner mig så mycket om Jasmine från Aladdin, aka min favvoprinsessa. I tisdags kom iallafall Roosa hit efter skolan och jag övade hennes smink och sedan färgade hon mitt hår. Back to black och det känns SÅ BRA, fantastiskt, känner mig som mig själv igen!! Sedan igår for jag och Roosa både och fixade naglarna och vi beställde även blomgrejerna man har runt handleden! Så taggad!!
 
Det är väl typ vad som hänt sedan sist! Allt rullar på helt enkelt, precis en månad tills mamma och pappa kommer hit!! Så sjukt att det jag drömde om för ett år sedan snart är slut!
Massooooor med mobilbilder!! Tänker att jag lägger upp alla kamera bilder senare! För nu ska jag sovaaaa!!
USA 16/17 | |
#1 - - Mami:

Såå kul att få en uppdatering❤️Älskar och saknar dig❤️❤️❤️

Svar: ❤❤❤❤
sannahnilssons.blogg.se

#2 - - Anonym:

Så roligt att läsa och bilder😃 Längtar såå❤️❤️❤️ Älskar dig Pappa

Svar: ❤❤❤ längtar efter er meeed, älskar diiig❤
sannahnilssons.blogg.se

#3 - - Anonym:

Så många fina bilder,kramar farmor❤❤

Svar: Kraaam❤❤❤
sannahnilssons.blogg.se

Upp
.image { border: none; padding:5px; margin: 0px 6px 6px 0px; }