slide show

stugdagar, systerdag och grönt hår

Har blivit himla glest mellan uppdateringarna här tycker jag, blir väl dock så på sommaren! Har en himla massa tid jag gör nada men känns samtidigt som jag bara försöker hinna med livet.
 
Har iallafall haft en himla bra sommar hittils måste jag säga! Vädret är, ja vad man får förvänta sig av en sommar i norrland= inte speciellt bra överhuvudtaget. Men man får väl göra det bästa av situationen haha. Har iallafall gjort litegrann sen sist, massa fest,bland annat första utgången i livet, var lite kaos men det blev kul i slutändan ändå haha! Tvingade med mig Emmelie och Jullan då alla andra tycker det är fett ute att gå ut och tycker hemmafest är det bästa, så stackars mig som aldrig fick uppleva det då jag levde det nyktra livet i staterna just då, fick helt enkelt tvinga med mig mina två stackars vänner för att få upplevelsen jag också. Haha.
 
Har även varit i stugis, med hela familjen, så blev riktiga mysdagar! Micaela klippte bla. Cappie korthårig, typ årets händelse i släkten!! Han blev såååå fantastiskt fin!! Min lilla cappiecake som helt plötsligt såg ut som värsta storkillen!! Pappa har också hunnit fylla år så vi firade även honom därute med släkten! Fick min julklapp av systrarna vilket bestod av en systerdag, bästa presenten! Vi började med vääärldens hotellfrulle, strosade runt på stan, fikade och bara mös på, innan vi for hem till mig, lagade middag och bara satt och surrade och drack gott heeela natten, så mycket surr att vi till och med glömde efterrätten! Då har man trevligt!! Hoppas vi kan göra om det snart för det var verkligen det mysigaste ever!!
 
Sen har jag ju faktiskt blivit grönhårig, ja! GRÖN! Vad hände med forever svart, det undrar jag med men tro det eller ej så är det rätt tråkigt att vara svarthårig då man 99% av tiden har helsvart outfit! Konstigt, visst? och till sist så har jag nu börjat äggfasta, jippiiii! För det är ju bara så hiiimla kul att äta ägg frukost, lunch och middag. Nae, men lever man som en true amerikanare i 10 månader så inga kläder passar så är det sådär kul, måste helt enkelt göra något åt det!! och det går faktiskt helt ok bra! Tröstshoppade iallafall lite smink idag på avve med Petra, så nu känns livet lättare!!
 
 
 
Vardag | |
Upp
.image { border: none; padding:5px; margin: 0px 6px 6px 0px; }