slide show

Godmorgon

Godmorgon, Godmorgon!!


Tror inte jag varit uppe och ute från huset såhär tidigt en lördag på länge! I helgen bor jag iallafall med Chelsies föräldrar då Chelsie och Chris är på någon marriage grej utanför Cleveland! Så igår efter skolan kom Eric och hämtade upp mig och skjutsade mig för att hämta mina grejer. Sedan for vi hem till dem för att lämna av allt men sen raka vägen till Chatt där Jonathan hade sin första baseball match! Jag har aldrig någonsin kollat på baseball förut och de ända jag visste var typ de man lärde sig från High school musical haha💁🏻 Men det var kul, inte jätteintressant sport att kolla på måste jag säga men kan också bero på att jag fattade cirka 0 (även fast de flesta gjorde allt för att försöka förklara😂)

Det var kallt och sent när matchen var över så vi for till Cheddar's och åt innan vi for hem, där däckade jag i soffan fem minuter efter haha! 

Nu är vi uppe och ska kolla på Jonathans basket match! Regnet öser ner utanför och alla är nervösa då dehär är ett lag de VERKLIGEN vill vinna mot!! Hoppas allt är bra med er där hemma iallafall! Kram❤

USA 16/17 | |
#1 - - Mamma:

Här har det snöat inatt så nu är det vinter igen❄️Ha det så bra❤Kram

Svar: Är faktiskt lite avis🙈 saknar snöööö, är less på sommar och värmeee😂
sannahnilssons.blogg.se

Upp
.image { border: none; padding:5px; margin: 0px 6px 6px 0px; }