slide show

ÅRSRESUME DEL 1

JANUARI: Det nya året startade på topp, hittade typ bara en massa fest bilder haha. Så det var en hel del party i Januari tydligen haha! Sedan fick även jag, Petra och Micaela den bästa julklappen av mamma, då vi for till Stockholm en hel helg, bodde på hotell, käkade lite för god mat, drack massa drinkar for till Mall of Scandinavia för första gången och bara hade det supertrevligt, det var så mysigt att få spendera en helg alla fyra tjejer!! Sedan fyllde även mamma och syster år vilket självklart firades, och även massor av myskvällar bjöd Januari på!
 
FEBRUARI: I februari är det jag minns mest en massa stress över Mindyard och att jag var sjuk helaaa tiden haha. Lill-Cappie som inte är så liten längre fyllde iallafall år vilket firades med kalas! Även min fina vän Kajsa fyllde 18år vilket också självklart firades med fest och ett väldigt fint skåp. Hade tjejkväll med några klassisar och började även rocka flät-lockigt hår!
MARS: Ännu mer 18års firanden blev det i Mars! Även ännu mer stress över Midyard haha! Lunchade med mamma och hade myskväll med tacos och Prosecco med Kajsi ute i stugan och sedan även UF-mässan på Nolia med mitt och Kajsas företag. Hade också den bästa påsken någonsin! Hela familjen var ute i stugan och det var så mysigt!! Hoppas verkligen att vi fortsätter fira påsk så för det var bästa ever.
APRIL: Evighetsprojektet MINDYARD var äntliiigen klart och det var tur att det blev så bra som det blev i slutändan för wow, stressarbetet nr1. Jag och mamma detoxade även en massa vilket resulterade i en hiiimla massa promenader på fina ställen! Lite mer 18års firanden och även Farmor som fyllde år, vilket både firade med fest men också med en London resa!! Bästabästa, saknar så mycket!!
MAJ: I början på maj var vi fortfarande i London, väldigt lyckad resa verkligen!! The making of Harry Potter var typ det bästa någonsin!! Verkligen!! Blev även mer intresserad av smink och började utvecklas inom det, började fota macro bilder på smink mycket pga bästa combon ever! Sedan var det morsdag som spenderades ute i stugis med hela familjen, massa mat och en promenad till stranden där Caspian även tog årets första dopp haha! Avslutade maj på topppp med bästa yran!! Bäst som alltid!! Åh maj var verkligen en SÅ bra månad!!
JUNI: Spenderade en massamassa tid med vänner och började inse hur kort tid det var kvar innan jag skulle flytta till USA vilket var sjukaste känslan faktiskt! Hängde i parker och på bryggor och bara tog vara på all tid med alla nära och kära. Skolan slutade och jag gick ut mitt andra år på gymnasiet, såg studenter som skrek "ett år kvar" och jag tyckte det var kul för att jag faktiskt hade 2år kvar. Blev även en riktig syster dag i övik, shopping och massa runt fluffande med mina kära systrar! Är så glad att jag hann spendera så pass mycket tid med de juni innan jag for, de är så bra!! Fick även äran att fotografera deras fasters släktkalas/70års fest vilket var superduper roligt!! Sedan var det midsommar som vi spenderade som vanligt i stugan! Alltid lika mysigt!! Avslutade månaden med att fira Mormor som fyllde år den 29de med en fantastisk tre rätters på Le garage!! Väldigt bra avslut på en väldigt bra månad!!
USA 16/17 | |
#1 - - Mamma:

Så kul att läsa😀Vilket häftigt år💖🇺🇸😊 Längtar tills vi ses😘

Svar: Älskar dig!! Längtar efter dig meed!!<3<3
sannahnilssons.blogg.se

Upp
.image { border: none; padding:5px; margin: 0px 6px 6px 0px; }