slide show

ÅRSRESUME DEL 2

JULI: En lite stressigare månad i mitt liv haha, nej men det hände en himla massa! Jag och mina kära föräldrar for iallafall till Österrike, vilket var heeelt amazing!! Verkligen ett land som jag kanske inte skulle tänkt på att fara till men det var så himla vackert och bra bara!! Allt var på topptopptopp!! Sedan överraskade vi pappa med massa "lekar" och gokart för att han fyllde 50år, även en stor fest i stugan blev det vilket också blev mitt typ "hejdå" till alla släktingar! Så det var kul att få träffa alla! Fikade och spenderade massamassa tid med alla nära och kära återigen, minns även att jag gick en himla massa promenader, hade så mycket att tänka på så det var skönt haha! Hade en avskedsfest för mina kära kompisar och sedan bar det av till New York där jag spenderade slutet av månaden! Blev mycket flygningar, många nya vänner, massa pepp inför året och det ända som sög var väl att det inte fanns wifi haha! Ilandsproblemennnn
 AUGUSTI: Månaden då mitt liv verkligen förändrades HELT, i början på Augusti var jag fortfarande kvar i New York på Prep Course, verkligen så kul var det!! Mina bästa Dutchies som jag spenderade mycket av min tid med där och livet var så braaa!! Sedan den 2a augusti flög jag vidare själv till Tennesee och Chattanooga, blev upphämtad och hade turen att få flytta in med två av de bästa människorna jag vet!! Jag började skolan och försökte mest bara bli van vid allt haha. Träffade SÅ mycket nya männsikor, football season började  och i slutet på månaden for vi till Lake Winnie! Så bra månaaad!!
SEPTEMBER: Mer Football game bland annat den stora matchen mot Bradley, JAG ÅKTE EN SCHOOL BUS!!! För första och säkert sista gången, sååå coolt haha, crazy european. Homecoming week och sedan for jag och Chel och letade en klänning till mig vilket var svårt eftersom klänning oftast inte är riiiktigt min grej. Men iallafall, homecoming dance som var sååå kul!! Vi for till många jättefina platser, bland annat ett vattenfall och Piegon Forge. Hade massa filmkvällar och stannade uppe lite för länge vilket fortfarande är typ tradition varje gång Jonathan är här haha. 
OKTOBER: Ännu mer football games haha eftersom att säsongen tyvärr tog slut i oktober, sadsad! Vi for även och fiskade haha, svinvarmt var det, i oktober... what. Fick en fisk iallafall så det var ju kul! Spenderade en helg med Molly uppe i bergen där hon bor. For till en pumpkin patch och kände mig superamerikansk. Gjorde oss redo+ hade trunk or treat och sedan var det Halloween. Skickade en hel flyttkartong med grejer hem till mamma och pappa haha. Hade mysmys kväll ute och grillade smores framför en brasa och sedan for vi även till Akvariumet i Chatt. OCH ÄVEN DISNEY ON ICEEEE, BÄSTABÄSTA EVER
NOVEMBER:  En sååå fin höstmånad!! Kolla bara på alla bildernaaa!! Wowow!! For iallafall iväg på en Ladies thing med kyrkan upp till Pigeon forge. Fick hemlängtan och min bästa klass överraskade med massa saker och helt gjorde typ hela min månad haha. Hjälpte Chelsies morföräldrar med all deras julbelysning. Firade Thanksgiving, massamassa mat haha. Pratade med massa gosar där hemma. Hade sleepover med fina vänner, försökte fota Maggie= never again. Blev moster igen♥ Fyllde äntliiigen 18 år och det ända jag fick höra hela dagen var "synd du inte får fira med alkohol" hahah. 
DECEMBER: Här i Amerikat taggar man ju jul exakt hela månaden, så det är precis vad jag gjort, haha. Satt upp julgranen, fick vad med och göra elf on the shelf. Bakade lussebullar och fick spendera en dag med Chelsies klass och fick leka lärare haha. Gick och kollade på en jul parad. Ännu mera filmkvällar. Fick vara med på deras familje tradition- Cookie party! Var på en ljuscermoni och pratade med familjen där hemma mest hela den 24de. Firade en amerikansk jul. For och åkte skridskor för första gången på såå länge, trodde ju aldrig att jag skulle vara den som var bra på det haha. Men japp! Sedan var det helt plötsligt nyår!
 
Hoppas alla hade ett superbra 2016 och att ni haft en bra start på det nya åreeet!!♥
 
USA 16/17 | |
Upp
.image { border: none; padding:5px; margin: 0px 6px 6px 0px; }