slide show

PROM

I fredags när jag hade kommit hem från skolan så kom Roosa och hennes pappa och överraskade mig med ett promposal!! Sååå gulligt, en stor sign där det stod "Out of all the fish in the sea, will u go to prom with me" och jag fick en STOR påse Swedish fish och en LEVANDE guldfisk?!?!! hahahah!! Hon är sjukaste!! De spelade även Under the sea när jag öppnade dörren! haha!! Så gulligt verkligen!
 
I lördags vaknade jag och tog en dusch, skulle fixa mitt hår. Vilket gick helt åt helvetteeee, tror jag lockade om mitt hår 4 gånger den dagen, fortfarande rakt efter typ 5 min.... Sedan NÄR fick jag det problemet ens hahah!! Så glad att jag har min syster där när vi har svenska balen, hon var alldeles för långt bort i Lördags och nojiga jag vågar (läs vill) inte få håret fixat av någon annan, hahah! Ingen är tillräckligt duktig och får mig lika nöjd helt enkelt, lördagens slutsats!! Roosa kom iallafall vid 12 och jag sminkade henne, snabb sminkade mig själv och gjorde oss iordning, jag som inte klarar att vara sen var något stressad när klockan började närma sig fem (vi skulle vara och ta bilder tre) och jag inte ens var klar haha... Det var nog bäst det iallafall då det var SÅ varmt ute och hade varit hobbigt att vara ute i den klänningen för länge!
 
Tillslut tog vi iallafall oss hemifrån för att ta bilder, och efter det skjutsade Chris oss i en bil han fixat till en resturang. Några vänner träffade vi där så de kom och satt med oss ett tag, supertrevligt!! Sedan for vi hem en snabbis innan vi for mot där balen höll till! En aning stelt i början som alla andra fester brukar va, men i slutändan var det SÅ KUL!! Verkligen, kommer nog minnas det för resten av livet! Så himla kul hade vi verkligen!!
 
Vid tolvtiden kom de och hämtade hem oss igen, vi skujtsade hem min fina dejt och sedan for vi och köpte mat för jag avr hungrig, och sedan vidare hem! Jonathan var med oss så vi kollade bara massa film hela kvällen, tror jag somnade i soffan vid 5,30 så det blev en riktig lång  dag!! Men bra var den, riktigt bra! 
 
Jag vaknade redan vid 9. i soffan eftersom de skulle till kyrkan. Chel kom och hämtade upp mig och Chris efter och vi for och åt lunch med hennes familj för att fira Eric som fått ett nytt jobb!
 
Så jag har haft en superbra helg!! Verkligen, första och sista Amerikanska prom och det var helt klart en upplevelse!!
 
 
USA 16/17 | |
#1 - - Anonym:

Så Härligt! Ett minne för livet så fina ni var. Har kollat lite på när Chelsea tog examen och kläderna ser verkligen stiliga ut Har det fortsatt bra🌝kramar från farmor ❤❤

#2 - - El mico:

Du har alltid din egen privatfrisör at you service🤗🤗🤗😍😍

Svar: Hahah du är bääst😘😘😘
sannahnilssons.blogg.se

Upp
.image { border: none; padding:5px; margin: 0px 6px 6px 0px; }